Zet een bord bij, en bouw mee aan de langste kersttafel van het land !

Iedereen verdient een feestmaal op 25 december. Daarom zetten de Voedselbanken de langste kersttafel van het land op, samen met de steun van duizenden vrijwilligers in de aangesloten lokale verenigingen.

Maar een kersttafel voor meer dan 175 500 landgenoten vul je niet zomaar. Dat is enkel mogelijk dankzij uw trouwe steun. Met uw solidaire kerstgeschenk geeft u een hulpbehoevende een kerstmaal om nooit te vergeten.

Laat je hart spreken. En vergeet niet dat als u aan het einde van het jaar 40 euro of meer hebt geschonken, krijgt u een belastingvoordeel van 45% op dat bedrag.

In totaal, zijn nu reeds 169.117 maaltijden geschonken

(Dagelijkse update)

 

Zet een bord bij, aan de langste kersttafel van de voedselbanken !

Met de steun van Kellogg's
Met de steun van Fluvius

 

PER CREDITCARD, BANCONTACT, BANKREKENING OF VIA DE PAYCONIQ APP by BANCONTACT

1. Bedrag van de gift

2. Contact

*             

3. Betalingsmiddel

Elke schenking van 40 euro of meer ten gunste van de Voedselbanken geeft recht op een belastingvoordeel van 45%. Een donatie van 40 euro kost u slechts 22 euro. (in overeenstemming met de bepalingen van artikel 145/33 van het CIR 1992)

Kredietkaarten
Visa Mastercard Maestro American Express
Bankoverschrijving
Bank transfer

Als je de Payconiq by Bancontact-app niet hebt, kun je - na gekozen te hebben voor het Payconiq betalingsmiddel - de QR-code scannen en wordt je aangeboden de app te downloaden. Uiteraard zijn betalingen veilig, elke transactie wordt automatisch geverifieerd om fraude te voorkomen.

Voer vervolgens je bankrekeningnummer en het bedrag dat je wilt doneren aan de Belgische Federatie van Voedselbanken in en bevestig met je PINcode. Let wel: Als je een fiscaal attest wil moet je je bankrekeningnummer aan je app koppelen (1 maal). Meer info over mobiel betalen met de Payconiq by Bancontact-app? Click hier.